navbar


lørdag den 28. januar 2012

Dukan Lasagne

Aftensmad:
Jeg beklager den ringe billedkvalitet - dagens foto er taget med en mobiltelefon :o(

Ingredienser:
  • 500 gram hk oksekød 3-7%
  • 1 løg (skåret i tern)
  • 2 spsk. flåede tomater
  • 1 pakke kyllingepålæg
  • 30 gram reven ost (light)
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk. barbecue krydderi

Bechamel:
  • 300 ml. skummetmælk
  • 1 spsk maizena
  • Muskatnød

Fremgangsmåde:
Kød brunes på panden sammen med løg. Tilsæt krydderi samt tomat og steg det på panden i et par minutter

Bechamelsaucen: varm halvdelen af mælken op til lige før kogepunkt. Den anden halvdel blandes op med maizena. Hæld denne blanding i gryden og varm op til det tykner. smag til med muskatnød.

Lasagnen bygges ved lagvis at lægge kødsauce, bechamelsauce og kyllingepålæg (som erstatning for pastaplader). Når lasagnen er bygget op, slutter du af med den revne ost på toppen. Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 minutter.

Vurdering:
Det er en lidt tynd omgang, men kan sagtens spises for at være lasagne. Retten svarer til 2-3 portioner.

Velbekomme..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar